Til min grønne kartoffelsalat bruger jeg følgende:
150g. Skyr 0,1%
10g. sennep
1 bundt dild
1 bundt purløg
1 bundt persille
et par kviste estragon
5 forårsløg
salt, peber og lidt chili.
Normalt bruger jeg frisk chili, men havde ikke lige noget i dag, så det blev et drys stødt chili.
Det hele hakkes og blandes sammen, og så i køleskabet
Kog nogle fine nye danske kartofler, eller brug kartofler fra dagen før. Køl af og skær i passende stykker og vend så forsigtigt i salaten. Jeg tror jeg vil være lidt "uartig" i aften, og komme lidt feta ovenpå til pynt - og ikke mindst himmelsk smag.
Pangasius filletteren dupper jeg med køkkenrulle, og så bliver de paneret i mel, blandet med en masse paprika, karry og lidt salt
De skal steges et par min. på hver sidde.
Kartoffelsalat: Kcal. pr. 100g. = 66 kcal. (uden feta velogmærket)
Fisken: Kcal. pr. 100g. = 72 kcal.
Denne ret er billig og meget "sund" :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar