Kødet er ikke den bedste kvalitet og kan nemt blive tørt, så derfor besluttede jeg mig for at skære dem op og fylde dem med hakkede svampe, og persille fra haven.
I blandingen kom jeg også et par fed hvidløg i,lidt limesaft, og salt. Da jeg er en feta gris - og ja ved godt at det ikke er sundt - kom jeg også lidt feta i, inden jeg lukkede lommen i kødet.
Jeg brunede dem af på panden sammen med resten af svampene og derefter i ovnen 10 min. De hele svampe brunede jeg godt af, salt og peber på, og gav dem til sidst en sjat soya - det smager SÅ godt :)
Det var hurtig og billig mad! Fik desværre ikke vejet mit fyld, så kan ikke give en nøjagtig kcal. udregning på kødet. Som tilbehør fik vi resten af den grønne kartoffelsalat fra igår, en bagt tomat, svampene fra panden, og et godt flute.
Hvis man vil have mere ud af denne ret, vil jeg helt klart anbefale at bruge svinemørbrad, som er noget mere saftige end inderlåret. Både svineinderlår og svinemørbrad (afpudset) har et lavt kcal. indhold.
Hhv. 106 kcal. pr. 100g. og 119 kcal. pr. 100g.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar